Oldalsáv megnyitása

Cikkírók

Dr. S. Horváth Ágota
Több szakjogi végzettsége mellett főként infokommunikációs szakjogászként dolgozik. Informatikai jogra, ipar- és szerzői jogra szakosodott. Az ország egyik legnagyobb jogvédő, a vállalkozások márka, termék és szerzői jogait itthon és külföldön védő xLex-et vezeti. Nagyszámú peres, alternatív vitarendezési gyakorlattal rendelkezik. Az Internetszolgáltatók Tanácsának “domain bírója”. Gazdasági mediációt egyedülállóan eredményesen gyakorolja. Széleskörű iparági tapasztalata és képzettsége multidiszciplinálisan integrált, nemcsak szakjogi megoldásokat biztosít. Tanult pszichológiát, szociológiát, verseny-, üzleti stratégiáit, gazdasági ismereteket. 2016-ban a Wolters Kluwer szellemi alkotások joga, 2017-ben alternatív vitarendezés kategóriában az "Év jogásza" díjjal jutalmazta. A METU Szerzői jogok a kreatív iparágban tárgy egyetemi oktatója. A mesterséges intelligenciát, integrálható informatikai eszközöket, biztonságosan és eredményesen alkalmazza, kutatja, publikálja.
dr. Cserepka Balázs
Balázs 2018-ban egy kartotéklabirintusból érkezett az Eszerződés.hu csapatába, ahol alkalma adódott átélni a papíralapú ügyintézés minden kellemetlen vetületét és egy életre meggyűlölni a nyomtató hangját. Nem meglepő, hogy úgy döntött, inkább örökre megváltoztatja a szerződéskötési folyamatokat, mint hogy még egyszer négy példányban kelljen iktatnia valamit. Balázs megingathatatlan precizitást és stabil jogi hátteret hozott magával a csapatba, amelyben a jogi folyamatok digitális transzformációját segíti elő. Jelenleg a jogi részleget irányítja, melyben szinte a kezdetektől a jogi megfelelésért és biztonságért felel. Pillanatok alatt átlátja szervezetek teljes szerződéskötési folyamatait, majd lelkesen optimalizálja azokat. Jogászként a szaktudásával elhivatottan nyújt támogatást ügyfeleink számára.
digitalformhu
Laczkovszki Gábor
Gábor szívügye a környezetvédelem, digitális jólét/transzformáció, automatizmusok, valamint az optimalizált üzleti folyamatok. Szuperképessége, hogy nem szavakban, hanem képekben gondolkodik. Gyorsan felismeri a jelenségek mögötti struktúrákat és problémákat. Kíváncsi, kreatív és intuitív módon viszonyul a világhoz, ezért választotta tanulmányaim során a tervezőgrafikát, webfejlesztést, multimédia fejlesztést és fotográfiát. Később fintech és lawtech (pénzügyi és jogi technológiai) rendszerekre specializálódott. Jelentős tapasztalata van a jogi, adatvédelmi és pénzügyi előírások, törvények digitális transzformációjának területén. A vállalkozásaiban napi szintű problémát jelentettek a szerződéskötési és archiválási folyamatok. Ezek lassúsága miatt sokszor volt szükség utólagos adminisztrálásra. Így született meg benne az Eszerződés.hu ötlete, melyet kezdetben évekig egyéni vállalkozásként hozott létre. A felhő alapú szerződéskötő rendszer 2021 óta működteti a Wiredsign Zrt.
Baksa Gréta
Ügyvéd, az OPL gunnercooke munkajogi szakértője. Gréta 14 év munkajogi tapasztalattal rendelkezik, 2019-ben csatlakozott az OPL gunnercooke munkajogi csoportjához. Gréta elsődlegesen nagy SSC-k HR osztályának folyamatos támogatását és termelőcégek napi munkajogi és munkaszervezési ügyeinek támogatását végzi, rendszeresen ad tanácsot munkáltatói jogutódláshoz kapcsolódó kérdésekben is. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik a szellemi és a fizikai munkavállalókhoz kapcsolódó HR problémák kezelésében. HR végzettségének köszönhetően szakértő rálátása van a HR ügyekre, ezért komplex HR és jogi tanácsadással segíti ügyfeleit.
szeszlervera
tdora0605
Török Balázs
Digitális marketing szakértő és tanácsadó
Oláh Zsófia
Ügyvéd, az OPL gunnercooke partnere. Zsófia 2016 óta vezeti az OPL gunnercooke munkajogi csoportját, és ezen kívül a cég kereskedelmi jogi praxisának is tagja. Csapatával elsősorban nagy- és középvállalatoknak segítenek eligazodni a munkajog és társterületei (adatvédelem, munkavédelem) kérdéseiben. Ügyfeleiknek gyakran regionálisan nyújtanak szolgáltatást az egyes közép-kelet-európai partner ügyvédeik segítségével, egyablakos rendszerben. Főbb iparágak, amelyekben ügyfeleik tevékenykednek: távközlés, mezőgazdasági termelés és gépgyártás, élelmiszeripar, felsőoktatás, ingatlanfejlesztés és létesítmény-gazdálkodás, megújuló energia, SSC-szektor. Zsófia vezeti az OPL gunnercooke pro bono és CSR tevékenységét.