Könyvelő cégként a digitalizáció élvonalában az Eszerződés.hu-val

2023. szeptember 11. Írta: Török Balázs Olvasási idő: kb. 4 perc

A Proab Bookkeeping könyvelő cég tapasztalatai az Eszerződés.hu-val

Mórász Márton, a Proab Bookkeeping Kft. alapító és ügyvezető igazgatója büszkén mutatja be vállalkozásukat és az általuk fejlesztett egyedülálló könyvelési szolgáltatást. Magyarország egyetlen egyéni vállalkozó specialista könyvelőirodájaként a Proab Bookkeeping Kft. teljes mértékben az egyéni vállalkozókra fókuszál, és olyan modern megoldást kínál, amely forradalmasítja a könyvelést a XXI. században.

Az Eszerződés.hu platform, amelyet Mórász Márton és csapata használ, kulcsfontosságú szerepet játszik a vállalkozás sikerében. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogyan segít az Eszerződés.hu a Proab Bookkeeping Kft.-nek és ügyfeleinek egyszerűsíteni és gyorsítani a szerződéskötési folyamatot, miközben emlékezetes élményt nyújt az ügyfeleknek.

Az Eszerződés.hu: Modern megoldás a hagyományos problémákra

Az Eszerződés.hu-ra való áttérés nem volt véletlen. Márton elmondja, hogy találkozott az Eszerződés.hu platformmal egy Facebook hirdetés révén, és kiderült, hogy egy korábbi kosárlabda csapattársa is a tulajdonosok között található. Az együttműködés abban az időben indult, amikor a Proab Bookkeeping Kft. már 18 városban könyvelt és több mint 770 ügyfelet szolgált ki. Ekkora mennyiségű ügyféllel a hagyományos, papíralapú szerződések készítése kihívást jelentett volna.

Az Eszerződés.hu platform gyors és hatékony módot kínált a elektronikus szerződéskötésre, további funkciói mellett. A cég ügyfelei számára minimális adminisztratív terhet jelentett, és egyben pozitív élményt is nyújtott a szerződéskötés pillanatában. Az okostelefonokon való digitális aláírás lehetősége egyedi és modern élményt teremtett az ügyfelek számára.

Digitális aláírás

Digitális aláírás

Kényelmes és hatékony megoldás

Az Eszerződés.hu használata kényelmes mind az ügyfelek, mind a Proab Bookkeeping Kft. számára. Az online szerződéskötés lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy egyszerűen és gyorsan aláírják a dokumentumokat, legyen szó telefonos vagy személyes találkozóról. Az ügyfelek pozitívan reagáltak erre a modern megoldásra, és örömmel használták az okostelefonjaikat a szerződéskötés során.

Az alkalmazottak is könnyen megtanulták használni a platformot, és a Proab Bookkeeping Kft. ügyfeleinek szerződései gyorsan és hatékonyan kerültek digitalizálásra és archiválásra. Ez jelentősen megkönnyítette az adminisztratív teendőket, és a szerződések azonnal láthatóvá váltak a CRM rendszerben.

Minden vállalkozó számára előnyös 

Mórász Márton végül hangsúlyozza, hogy az Eszerződés.hu minden vállalkozó számára előnyös lehet, akár digitális nomád, akár egy több milliárdos cég számára is:

“A platform segít egyszerűsíteni a szerződéskötési folyamatot, miközben korszerű és élményalapú megoldást nyújt. Az ügyfelek pozitívan reagálnak erre az innovatív módszerre, és könnyedén használják az okostelefonjaikat a digitális aláírásra.”

A platformnak köszönhetően a Proab Bookkeeping Kft. képes volt modernizálni és felgyorsítani üzleti folyamatait, és egyúttal pozitív benyomást kelt ügyfeleikben. A vállalkozások számára ez az áttörés azt jelenti, hogy végre megkönnyíthetik és felgyorsíthatják a szerződéskötési folyamatot, és a XXI. századi könyvelés irányába mozdulhatnak el.

Az Eszerződés.hu egyértelmű példa arra, hogyan lehet a modern technológia segítségével átalakítani a hagyományos üzleti gyakorlatokat, és élményt nyújtani az ügyfeleknek. Mórász Márton és a Proab Bookkeeping Kft. elkötelezett abban, hogy továbbra is segítsék az egyéni vállalkozókat, és innovatív megoldásaikkal hozzájáruljanak a magyar üzleti közösség fejlődéséhez.

Ha érdekel, hogy más cégek, hogyan használják szolgáltatásainkat, nézd meg a blogunkat vagy kövess minket Facebookon!

A blogposztokban megjelenő minden információ tájékoztató jellegű, és nem minősül jogi tanácsadásnak. A blogon szereplő információ nem használható jogi tanácsadás, információ vagy vélemény helyettesítéseként.
Hírlevél feliratkozás
Többet szeretnél tudni egy olcsóbb és biztonságosabb megoldásról?
Ismerd meg az Eszerződés.hu-! És az elektornikus számlázás után válts elektronikus szerződéskötésre is!
A cikk szerzője: Török Balázs
Digitális marketing szakértő és tanácsadó